Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor QLED Samsung 190 cm (75") QE75Q80BATXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+
Samsung Televizor QLED Samsung 190 cm (75") QE75Q80BATXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+ QE75Q80BATXXH Imagini remarcabile si sunet impresionant Tonuri de negru profund si de alb pur   Direct Full Array   Luminile de fundal, controlate precis, se regleaza inteligent pentru a oferi nuante de negru mai bogat si alb pur.     Experi 3941014
7799.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor QLED Samsung 190 cm (75") QE75Q80BATXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ QE75Q80BATXXH ] ID: 3941014
  • Servicii evoMAG
13.199,90 Lei PRP
7.799,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 5.399,91 Lei
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
13.199,90 Lei PRP
7.799,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 5.399,91 Lei
Televizor QLED Samsung 190 cm (75") QE75Q80BATXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor QLED Samsung 190 cm (75") QE75Q80BATXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Imagini remarcabile si sunet impresionant

Tonuri de negru profund si de alb pur
 
Direct Full Array
 
Luminile de fundal, controlate precis, se regleaza inteligent pentru a oferi nuante de negru mai bogat si alb pur.
 
 
Experienta Dolby Atmos si difuzoare plasate in parte superioara
 
Dolby Atmos®
 
Noile difuzoare pozitionate in partea superiora ofera experienta nivelului urmator Dolby Atmos si o experienta de gaming imersiva, cu un sunet multidimensional.
 
 
Inteligenta din spatele imaginii si sunetului impresionant
 
Procesor Quantum 4K
 
Procesorul Quantum 4K asigura performanta completa, optimizand inteligent imaginea, sunetul si multe altele, pentru a-ti oferi o experienta de vizionare care te incanta.
 
 
Descopera continutul tau preferat, intr-un singur loc
 
Smart Hub
 
Noul Smart Hub de la Samsung pune in centrul atentiei intretinerea si descoperirea continutului, astfel incat sa petreci mai putin timp cautand si mai mult timp difuzand in flux filme, emisiuni si alt continut de care sa te bucuri.

Experienta cinematografica
 
Quantum HDR 1500
 
Experimenteaza culori bogate, cu detalii si contrast mai profunde. Quantum HDR 1500 te aduce la un nou nivel HDR.
 
 
Imagine optimizata pentru confortul ochilor tai
 
Modul EyeComfort
 
Cu modul unic Samsung EyeComfort, acesta actualizeaza orele locale de apus si de rasarit, astfel incat ajusteaza automat modul de afisarea pe ecran. De asemenea, scade luminozitatea si culorile dupa apusul soarelui, astfel incat ecranul tau este mai placut pentru ochi, fiindu-ti mai usor sa te relaxezi si sa te odihnesti.
 
 
Un miliard de nuante cu Quantum Dot
 
100% volum de culoare cu Quantum Dot
 
Tehnologia Quantum Dot ofera cea mai frumoasa imagine creata vreodata de noi. Cu 100% volum de culoare, Quantum Dot preia lumina si o transforma intr-o culoare uluitoare, care persista, tehnologia Quantum Dot oferind cea mai buna imagine creata vreodata de noi. Cu 100% volum de culoare, Quantum Dot preia lumina si o transforma intr-o culoare uluitoare.
 
 
Adancime tridimensionala, cu retele neuronale puternice
 
Real Depth Enhancer
 
Real Depth Enhancer reda acum modul in care privirea umana proceseaza profunzimea, prin cresterea contrastului din prim-plan. De exemplu, atunci cand vizionezi un documentar despre natura, acesta imbunatateste redarea detaliilor texturii unui rinocer, pe fundalul cadrului natural existent - la fel cum ar proceda ochii unei persoane in realitate.
 
 
Miscare fluida imbunatatita pentru o imagine clara in 4K 120 Hz
 
Motion Xcelerator Turbo+
 
Cucereste fiecare inamic, chiar si la viteze mari. Cu imbunatatiri exceptionale ale miscarii, de pana la 4K 120 Hz, te poti bucura de joc, cu o actiune foarte cursiva, fara efecte de tip lag si motion blur.
 
 
Gaming HDR cu low latency si fara efecte de tip "tear" si "stutter"*
 
FreeSync Premium Pro
 
Cu tehnologia de baza certificata AMD FreeSync Premium Pro™, vei avea parte de o scadere a efectelor de tip "tear" si "stutter", precum si de o combinatie superioara de jocuri fluide, la performante de varf, imagini exceptionale cu gama dinamica inalta si "low latency", pentru o performanta cu adevarat castigatoare.

TV si soundbar intr-o sinergie si armonie perfecta
 
Q-Symphony
 
Simte cum te invaluie sunetul armonios redat adat de televizor cat si de soundbar. Q-Symphony permite, intr-un mod unic, difuzoarelor TV si soundbar-ului sa functioneze simultan, pentru un efect surround mai bun, fara a dezactiva difuzoarele TV.
 
 
Sunet care se misca odata cu actiunea
 
Object Tracking Sound (OTS)
 
Experimentezi nuante in fiecare scena, cu un sunet care urmareste fiecare miscare. Cu difuzoarele dedicate, poti experimenta un sunet 3D realist, care te invaluie.
 
Sunet optimizat automat, pentru a se potrivi spatiului tau
 
Sunet SpaceFit
 
Bucura-te de un sunet optimizat, calibrat cu mediul in care a fost instalat, fie ca se afla pe perete sau pe masa, oferind o experienta sonora optima.
 
 
Smart TV
 
SmartThings
 
Relaxeaza-te si lasa-ti televizorul inteligent sa faca restul. SmartThings se poate conecta, fara probleme, pentru a monitoriza si controla toate dispozitivele tale inteligente si iti poate controla in mod intuitiv casa. Poti controla dispozitivele direct, cu telecomanda sau cu vocea, cand te uiti la televizor.
 
 
Efectuezi apeluri video pe ecranul mare
 
Aplicatie de apel video
 
Conecteaza-te fara probleme cu cei dragi, pe ecranul mai mare, cu Google Duo. Utilizeaza camera video Samsung Slim Fit sau propria camera foto a smartphone-ului, pentru a efectua apeluri video foarte usor.
 
 
Vezi totul pe un singur ecran
 
Multi View
 
Urmaresti ce se afla la televizor si pe telefonul mobil, pe acelasi ecran, in acelasi timp. Fie ca este vorba despre statistici live sport sau ghiduri video pentru jocuri, pur si simplu conectezi telefonul si ecranul, asa cum nu ai mai facut-o vreodata.
 
 
Control vocal prin Bixby
 
Totul este atat de usor cu controlul vocal. Acum poti accesa rapid continutul preferat, poti obtine raspunsuri si chiar poti controla televizorul si alte dispozitive conectate din jurul casei. Doar spune-i ce-ti doresti.
 

Detalii tehnice

GeneralModelQE75Q80BATXXH
Diagonala cm / inch190 cm / 75 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranQLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T2 / C / S2)
Difuzor integrat60 W
Suport TV recomandat (inch)75
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 2
HDMIx 4
Caracteristici FiziceCuloareArgintiu
Montare perete VESA (mm)400 x 400
Dimensiuni cu stand (mm)1670.6 x 316.8 x 1036.2
Greutate (kg)34.4
Vezi mai mult