Killer Deals! Oferte de nerefuzat! Vezi oferte

Mese Ping-Pong - Tenis de Masa

Filtrare produse
Ordonare dupa
Masa de tenis SPONETA S3-46I
1.599,00 Lei
Masa de tenis SPONETA S1-12E
2.299,00 Lei
Masa de tenis SPONETA S1-13I
1.399,00 Lei
Masa de tenis SPONETA S3-47E
2.699,00 Lei
Masa de tenis Indoor Sponeta S1-42i, Lungime 274 cm, Sistem blocare, Suport depozitare palete si mingi, Fileu inclus, Pliabila, 4 roti duble, Verde
1.449,00 Lei
Masa de tenis SPONETA S1-13E
2.199,00 Lei
Masa de tenis SPONETA S1-72E
2.299,00 Lei
Ordonare dupa
    Sunt multe motive pentru care sa joci ping pong in mod regulat. Astfel, te mentii in forma si extinzi lista de activitati distractive pe care le faci cu prietenii tai. Atunci cand ai o masa ping pong acasa, poti juca oricand doresti, fara nicio piedica. Ca sa te bucuri cat mai mult de masa ta de ping pong, ia in considerare cateva criterii inainte sa o alegi. De la dimensiuni, la materiale, citeste specificatiile tehnice ale mesei. In plus, e relevant motivul pentru care iti doresti masa. Daca o vrei pentru distractie, ai mult mai multa libertate de alegere, decat daca o vrei ca sa te antrenezi. In orice caz, gasesti modele cu tot felul de functii utile, cum ar fi roti pentru o deplasare mai usoara sau cutii pentru mingi.

    Poti pune masa de tenis in interior intr-o camera spatioasa sau in garaj. Important e sa ai suficient spatiu pentru miscare. Preferi sa joci ping pong in aer liber? Atunci opteaza pentru un model de masa de tenis pentru exterior, potrivita pentru gradina sau aleea garajului. Nu esti sigur ca vei avea mereu spatiu pentru masa tenis de masa? Poti alege un model care se dezmembreaza pentru o depozitare mai usoara. Nu mai astepta: in acest magazin online gasesti mese de tenis la un raport excelent intre calitate si preturi.