Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Calculatoare - Sisteme PC

Cele mai vandute produse din categorie

Cele mai comentate produse din categorie

Cele mai cautate produse din categorie

Intrebari frecvente

Ce tipuri de calculatoare exista?

Chiar daca laptopurile si tabletele sunt printre cele mai frecvente tipuri de computere utilizate, trebuie sa stii ca desktop-urile iti ofera o putere mare de procesare si performante ridicate. Practic, aceste tipuri de calculatoare desktop sunt dispozitive la care trebuie sa atasezi diferite periferice de intrare sau iesire, cum ar fi: monitor, mouse, tastatura sau alte dispozitive. Un alt tip de computer desktop, dar care are o arhitectura diferita, este asa-numitul “All-in-one”. Pe langa designul modern, acest computer reuneste caracteristici ale diferitelor tehnologii performante. Daca vrei sa achizitionezi un computer performant de la un brand renumit, la un pret avantajos, alege un calculator Refurbished. Aceste tipuri de calculatoare provin din mediul business si sunt testate si verificate minutios pentru a garanta un aspect impecabil.

Cum iti alegi un Sistem PC performant?

Alegerea unui calculator poate deveni un task greu de realizat. Stabileste care sunt caracteristicile care conteaza pentru tine si iti va fi mult mai usor sa gasesti un sistem PC care sa iti satisfaca toate nevoile. Daca esti pasionat de gaming si iti doresti sa realizezi simultan mai multe actiuni, un sistem PC gaming este alegerea potrivita. Pe langa performanta, functionalitate si componente de ultima generatie, vei beneficia de experiente de joc captivante.

Care sunt cele mai renumite branduri de calculatoare?

Desi exista mai multe branduri de calculatoare pe piata, calitatea materialelor utilizate si tehnologiile folosite la constructia sistemelor PC fac diferenta intre branduri. Printre primii cinci producatori de computere din lume, brandul chinez Lenovo se afla in topul vanzarilor. Pe langa acesta, grupul american HP, alaturi de Dell, Asus si Apple, domina piata fiind in topul preferintelor utilizatorilor. Brandul Hewlett-Packard (HP) si-a inceput activitatea pe segmentul calculatoarelor in 1984, insa cu timpul si-a castigat reputatia pe piata, in prezent fiind pe locul 2 in cercetare, cu aproximativ 14,7 milioane de computere vandute. Compania asiatica Acer se afla, de asemenea, in topul celor mai mari vanzari de calculatoare inregistrand 100% crestere a unitatilor vandute in 11 tari.