Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Pachet incorporabil mixta Arctic, ARSE11130BD, 4 arzatoare, 2.4 kW (Negru)
Arctic Pachet incorporabil mixta Arctic, ARSE11130BD, 4 arzatoare, 2.4 kW (Negru) Pachetul incorporabil Arctic ARSE11130BD format din cuptor si plita incorporabila, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta un cuptor cu multiple functii si caracteristici inovatoare, menite sa transforme experienta de gatit intr-una placuta s 4141565
1999.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Pachet incorporabil mixta Arctic, ARSE11130BD, 4 arzatoare, 2.4 kW (Negru)

COD: [ ARSE11130BD ] ID: 4141565
  • Servicii evoMAG
1.999,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.999,99 Lei
(TVA inclus)
Pachet incorporabil mixta Arctic, ARSE11130BD, 4 arzatoare, 2.4 kW (Negru)

Descrierea produsului Pachet incorporabil mixta Arctic, ARSE11130BD, 4 arzatoare, 2.4 kW (Negru)

Pachetul incorporabil Arctic ARSE11130BD format din cuptor si plita incorporabila, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta un cuptor cu multiple functii si caracteristici inovatoare, menite sa transforme experienta de gatit intr-una placuta si eficienta. Tehnologia AeroCooking ofera o distributie optima a aerului si o gatire precisa, in timp ce curatarea cuptorului se face in cel mai scurt timp cu ajutorul tehnologiei Aqua Drop Clean. Arzatorul Wok ajuta la eficientizarea timpului de gatit caldura fiind distribuita uniform pe suprafata vaselor, datorita celor 2 inele de ardere.
 
 
AeroCooking
 
Tehnologia AeroCooking ofera o distributie optima a aerului si o gatire precisa. Fluctuatiile de temperatura sunt reduse printr-un algoritm inovator pentru distribuirea uniforma a caldurii in interiorul cuptorului. AeroCooking asigura un proces de gatire omogena prin intermediul unui nou design al sistemului de ventilatie, cresterii fluxului de aer cald in interiorul cuptorului si a grill-ului cu putere si suprafata marita. Vei putea savura preparatele tale preferate la cea mai inalta calitate culinara!
 
 
Aqua Drop Clean
 
Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!
 
 
Arzator Wok
 
Gatitul este de doua ori mai rapid, caldura fiind distribuita uniform pe suprafata vaselor, datorita celor 2 inele de ardere. Produsul este ideal persoanelor cu un stil de viata dinamic.
 
 
Arzatoare cu eficienta ridicata
 
Arzatoarele cu eficienta ridicata ale plitelor Arctic te ajuta sa petreci mai putin timp la gatit si cu mai putin gaz consumat. Vei avea mai mult timp pentru a sta cu cei dragi, gatind mai eficient.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip alimentareElectric + Gaz
Capacitate (l)71
Clasa de eficienta energeticaA
Numar functii6
VentilatorDa
Tip cuptorCuptor standard
Functii si programeAutocuratareAqua Drop Clean
Caracteristici tehnicePutere (W)2400
CuloareNegru
Latime (mm)595
Inaltime (mm)594
Adancime (mm)567
Greutate (kg)35.4
Vezi mai mult