Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Wireless Logitech MX Master 3S for Mac, Bluetooth, 8000 dpi (Negru)
Logitech Mouse Wireless Logitech MX Master 3S for Mac, Bluetooth, 8000 dpi (Negru)     Un mouse iconic, wireless creat pentru Mac, cu o tactilitate si un control de nivel superior - acum cu 8K DPI, Tracking pe orice suprafata si click-uri silentioase, astfel incat sa simtiti, dar sa nu auzi, in fiecare moment al procesului de lu 4021651 5 1
571.99 In stock
Mouse Wireless Logitech MX Master 3S for Mac, Bluetooth, 8000 dpi (Negru) Il folosesc deja de ceva timp. A devenit mouse-ul meu preferat. Perfect compatibil cu produsele Mac si calitate super buna.

Mouse Wireless Logitech MX Master 3S for Mac, Bluetooth, 8000 dpi (Negru)

COD: [ 910-006571 ] ID: 4021651
  • Servicii evoMAG
571,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
571,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse Wireless Logitech MX Master 3S for Mac, Bluetooth, 8000 dpi (Negru)

Descrierea produsului Mouse Wireless Logitech MX Master 3S for Mac, Bluetooth, 8000 dpi (Negru)

 

Fisier:Logitech logo.svg - Wikipedia

 

Un mouse iconic, wireless creat pentru Mac, cu o tactilitate si un control de nivel superior - acum cu 8K DPI, Tracking pe orice suprafata si click-uri silentioase, astfel incat sa simtiti, dar sa nu auzi, in fiecare moment al procesului de lucru.

 

Masterizat pentru Mac: Mouse-ul destinat performantei MX Master 3S pentru Mac este optimizat pentru macOS si compatibil cu iPadOS 

   
Simte performanta: Mouse-ul Bluetooth MX Master 3S pentru Mac este prevazut cu un senzor de 8K DPI si Quiet Clicks - care ofera cu 90% mai putin zgomot de click.
   

MagSpeed scrolling: Un mouse pentru calculator cu o viteza remarcabila, precizie si foarte silentios - MagSpeed scrolling este cu 90% mai rapid, cu 87% mai precis si ultra-silentios.

   
Design ergonomic: Lucreaza confortabil cu un mouse creat pentru precizie, cu o silueta creata pentru o pozitie mai naturala a incheieturii mainii si cu comenzi pentru degetul mare pozitionate optim.
   

Personalizari specifice aplicatiei: Accelereaza si personalizeaza-ti fluxul de lucru cu profiluri predefinite specifice pentru macOS si aplicatii in Logi Options+  imbunatatit.

   
Flux de lucru Multi Mac: Asociati acest mouse fara fir cu pana la 3 computere sau laptopuri Mac si transferati fara efort text, imagini si fisiere intre ele.
   

USB-C la USB-C reincarcabil: Ramai alimentat timp de pana la 70 de zile cu o incarcare completa si obtineti 3 ore de utilizare a acestui mouse wireless cu o incarcare rapida de doar 1 minut.

 

Detalii tehnice

SpecificatiiConectareWireless
Caracteristici generaleTehnologieOptic
ScrollDa
Butoane7
InterfataBluetooth
Rezolutie (DPI)8000
Caracteristici avansate & TehnologiiAlteleConexiune prin Bluetooth Low Energy Compatibil Logi Bolt USB Receiver (adaptorul Logi Bolt nu este inclus!) Software optional: Logi Options+
Caracteristici speciale / TehnologiiAutonomie Pana la 70 de zile (pana la 3 ore cu o incarcare de 1 minut)
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)124.9 x 84.3 x 51
Greutate (Kg)141g
Adauga review

Review-uri

Georgiana 16.11.2022 11:04
★★★★★
Il folosesc deja de ceva timp. A devenit mouse-ul meu preferat. Perfect compatibil cu produsele Mac si calitate super buna.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult