Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+
Tcl Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+ 65P638   Contrast, culori si detalii imbunatatite   Cel mai recent standard pentru continutul 4K UHD este High Dynamic Range (Interval dinamic ridicat). Acesta extinde semnificativ gama de contrast si de culori. HDR reproduce cu precizie nuantele lumin 4029807 5 5
2799.99 In stock
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+ Am ezitat sa il comand pentru ca este un brand necunoscut pentru mine, dar am zis sa incerc. Pana acum sunt foarte multumit, se vede foarte bine pe filme 4K si canalele HD. A fost foarte usor de instalat.
5
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+ Un Tv foarte bun, google tv, imagine foarte buna. Pana acum nu am nimic de reprosat! Recomand
5
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+ Produs ok .
5
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+ Produs foarte bun, serviciile de livrare de asemenea. Recomand!
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+ - un TV foarte bun la prețul plătit,sunt multumit
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+

COD: [ 65P638 ] ID: 4029807
  • Servicii evoMAG
2.799,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 21 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 24 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.799,99 Lei
(TVA inclus)
Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor LED TCL 165 cm (65") 65P638, Ultra HD 4K, Smart Google TV, WiFi, CI+

 

Contrast, culori si detalii imbunatatite
 
Cel mai recent standard pentru continutul 4K UHD este High Dynamic Range (Interval dinamic ridicat). Acesta extinde semnificativ gama de contrast si de culori. HDR reproduce cu precizie nuantele luminoase si intunecate, cu culori precise si imagini in detaliu uimitoare.
 
Televizorul HDR 4K din seria TCL P638 este dotat cu HDR10 si HDR Dolby Vision pentru a experimenta nuante deschise mai stralucitoare, nuante de negru mai intense, cu toate detaliile fine pastrate.
 
 
Imbunatatirea intensitatii culorilor pentru imagini de calitate HDR
 
Dezvoltat exclusiv de TCL, Dynamic Color Enhancement este conceput pentru a optimiza automat intensitatea culorilor. Un algoritm brevetat extinde limitarile paletei clasice – oferind o experienta video premium mai vibranta.
 
Acesta analizeaza in mod constant semnalul video si calculul dinamic pentru a exprima majoritatea nuantelor de culoare asa cum a intentionat regizorul de film. Algoritmul Dynamic Color Enhancement pastreaza tonurile pielii si mareste detaliile umbrelor pentru a oferi imagini de calitate HDR.
 
 
Imagine clara si dinamica imbunatatita
 
In cazul actiunilor rapide, nu trebuie sa ratati niciun detaliu. Algoritmul software MEMC brevetat de TCL avanseaza pe masura ce vizionati meciuri sau programe sau filme cu ritm rapid. Ajuta la reducerea neclaritatii imaginilor dinamice si mentine traseele de miscare la un nivel minim. Experienta dvs. de vizionare va fi intotdeauna extrem de clara, indiferent daca este vorba de o sursa de 50 Hz sau de 60 Hz.
 
 
Calitate HDR extrordinara, indiferent de sursa
 
Exista o multime de modalitati de a obtine cea mai buna calitate a imaginii HDR 4K la TV: HDR10, HDR HLG, HDR DOLBY VISION.
 
Acest televizor TCL le accepta pe toate!
 
Asigurati-va ca utilizati televizorul 4K HDR la capacitate maxima - fie ca vizionati continutul Dolby Vision pe Netflix, Disney+ sau continutul HDR 10 pe Amazon Prime Video, acest televizor TCL 4K HDR va accepta intotdeauna cel mai bun format.
 
 
Experienta dvs. de gaming optimizata
 
Pentru gameri, un televizor receptiv este la fel de important ca unul cu o imagine buna.
 
HDMI 2.1 asigura compatibilitatea cu cele mai recente generatii de console de jocuri si activeaza functii precum ALLM (Auto Low Latency Mode - Modul automat de latenta scazuta).
 
ALLM permite consolei de jocuri video sau placii grafice a PC-ului sa comute automat televizorul in modul „Joc” cu un decalaj foarte mic de intrare a unui joc pe TV de maxim 15 ms*
 
 
Sunete captivante si in miscare peste tot in jurul vostru.
 
Sunetul nu s-a auzit niciodata atat de bine. Simtiti o conexiune mai profunda cu povestile si muzica preferata, cu sunetul care se misca in jurul vostru cu un realism uluitor.
 
Filme si programe TV: Simtiti o conexiune mai puternica cu personajele atunci cand redati in flux emisiunile si filmele preferate in Dolby Atmos.
 
Muzica: Aveti senzatia ca sunteti in cantecele preferate si descoperiti noi elemente ale muzicii.
 
Jocuri: Localizati sunetele cu o precizie audio tridimensionala si reactionati mai repede in jocurile preferate.
 
Dolby Atmos capteaza in mod realist miscarea fiecarui obiect si reda un sunet surround de 360º. Impreuna cu calitatea imaginii Dolby Vision™, creeaza o experienta cinematografica autentica.
 
Dolby Atmos si simbolul dublu D sunt marci inregistrate ale Dolby Laboratories.
 
 
Divertismentul preferat. Cu putin ajutor de la Google.
 
Puteti viziona peste 700.000 de filme si seriale TV, toate intr-un singur loc.
 
Google TV reuneste continutul preferat din aplicatiile si abonamentele dvs. si il organizeaza special pentru dvs. Cautarea este usoara cu Google.
 
Incercati sa spuneti „Hei, Google, gaseste filme de actiune” pentru a cauta in aplicatiile dvs. preferate.
 
Filme si emisiuni alese special pentru dvs.
 
Descoperiti filme si emisiuni noi cu sugestii bazate pe ceea ce ati vizionat si ceea ce va intereseaza. Puteti chiar sa adaugati la lista dvs. de favorite direct de pe telefon, astfel incat recomandarile dvs. sa fie intotdeauna actualizate.
 
Ajutor pe ecranul mare.
 
Televizorul dvs. este mai util ca niciodata. Intreaba Google despre vreme, scoruri sportive si multe altele si primeste raspunsurile direct pe ecran.
 
Vizualizati si controlati dispozitivele inteligente si compatibile din casa utilizand vocea. Trebuie doar sa spuneti „Hei Google, stinge lumina” ca sa va transformati sufrageria intr-un cinematograf.
 
Este posibil ca unele aplicatii, continuturi si/sau functii sa nu fie disponibile in toate tarile. Sub rezerva disponibilitatii.
 
 
Va prezentam Google Assistant*
 
Puneti-i intrebari. Spuneti-i sa faca lucruri. Este propriul dvs. asistent Google, intotdeauna gata sa va ajute cu peste 1 milion de actiuni.
 
Intreabati-l orice.
 
Spuneti-i sa faca lucruri.
 
Controlati dispozitivele din locuinta.
 
*Functia Google Assistant nu este disponibila in anumite limbi si tari. Aplicatia Google Assistant necesita o conexiune la internet/date. Se pot aplica tarife pentru traficul de date. Disponibilitatea si performanta anumitor functii si servicii depind de retea si este posibil sa nu fie disponibile in toate zonele.
 
 
Sa fim impreuna in acest moment
 
Apeluri vocale gratuite, simple, de inalta calitate** sau apeluri video cu televizorul TCL.
 
*Necesita conectare cu un cont Google.
 
**Apelurile video necesita o camera optionala.
 
 
Alexa iti lasa vocea sa-ti controleze lumea
 
Amazon Alexa traieste in cloud si devine tot mai inteligenta. Cereti-i lui Alexa sa puna muzica, sa asculte stirile, sa verifice vremea, sa regleze volumul televizorului, sa schimbe canalul TV, sa controleze locuinta inteligenta si multe altele.
 
*Compatibilitatea asistentului Alexa va permite sa utilizati aplicatiile Amazon Alexa, inclusiv Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot si Echo Plus (achizitionate separat), pentru a va controla televizorul.
 
 
Design premium si elegant fara rama
 
Fara rama pe partea din fata pentru un ecran mai mare si mai multe imagini care va plac.
 
Acest concept de design ultra-subtire foloseste metal veritabil, ceea ce il face nu numai o piesa eleganta de artizanat, ci si una durabila, care se va integra in locuinta dvs.
 
O piesa cu design atemporal care se integreaza perfect in locuinta dvs. conferindu-i un plus de eleganta.
 

Detalii tehnice

GeneralModel65P638
Diagonala cm / inch165 cm / 65 inch
Smart TVDa
FormatUltra HD 4K
Tip ecranLED
Rezolutie (pixeli)3840 x 2160
Tuner DigitalDa (DVB-T2 / C / S2)
Difuzor integrat2 x 10W
Suport TV recomandat (inch)65
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)PLUS
USB 3.0x 1
HDMIx 3
Caracteristici FiziceCuloareNegru/Argintiu
Montare perete VESA (mm)200 x 200
Putere consumata (W)145
Lungime (mm)1446
Inaltime (mm)883
Adancime (mm)355
Dimensiuni cu stand (mm)1446 x 355 x 883
Dimensiuni cutie (mm)1641 x 155 x 990
Greutate (kg)14.3
Greutate bruta (kg)19.8
Adauga review

Review-uri

Rosca Mihai 18.12.2023 17:23
★★★★★
- un TV foarte bun la prețul plătit,sunt multumit

Pro

-diagonala mare,imagine UHD,se vede foarte bine.Nu am sesizat să aibă laguri,se comporta bine pe net,Smart Google este excelent

Contra

- sunet relativ slăbuț,dar merge.Il voi imperechea cu un sound bar TCL curand
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cristel Iotu 20.11.2023 07:30
★★★★☆
Produs foarte bun, serviciile de livrare de asemenea. Recomand!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Benedek iosif 13.01.2023 19:56
★★★★★
Produs ok .
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Gelu Ion 10.12.2022 15:14
★★★★★
Un Tv foarte bun, google tv, imagine foarte buna. Pana acum nu am nimic de reprosat! Recomand

Pro

Imagine, design
4 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cornel 06.12.2022 08:47
★★★★★
Am ezitat sa il comand pentru ca este un brand necunoscut pentru mine, dar am zis sa incerc. Pana acum sunt foarte multumit, se vede foarte bine pe filme 4K si canalele HD. A fost foarte usor de instalat.

Pro

Totul
8 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult