Killer Deals! Oferte de nerefuzat! Vezi oferte
Radio digital PNI RD290 prin Internet, compatibil cu Spotify, Air Music Control, DLNA si UPnP
Pni Radio digital PNI RD290 prin Internet, compatibil cu Spotify, Air Music Control, DLNA si UPnP Control din aplicatia de mobil Air Music control Radio prin internet   Conectati-va la WiFi pentru a asculta mii de posturi radio din intreaga lume (din care peste 500 de posturi romanesti) sau bucurati-va de posturile locale. Controleaza ra 3803595
460.00 In stock

Radio digital PNI RD290 prin Internet, compatibil cu Spotify, Air Music Control, DLNA si UPnP

COD: [ PNI-RD290 ] ID: 3803595
460,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
460,00 Lei
(TVA inclus)
Radio digital PNI RD290 prin Internet, compatibil cu Spotify, Air Music Control, DLNA si UPnP

Descrierea produsului Radio digital PNI RD290 prin Internet, compatibil cu Spotify, Air Music Control, DLNA si UPnP

Control din aplicatia de mobil
Air Music control
Radio prin internet
 
Conectati-va la WiFi pentru a asculta mii de posturi radio din intreaga lume (din care peste 500 de posturi romanesti) sau bucurati-va de posturile locale. Controleaza radioul direct de pe telefon cu aplicatia AirMusic Control pentru Apple si Android. Alege orice post radio ca sunet pentru alarma. Puteti face propria lista de statii radio preferate cu ajutorul computerului in contul dumneavoastra "mediaU".
 
Spotify Connect
 
Puteti asculta muzica pe radioul digital PNI RD290 prin aplicatia de mobil Spotify. Astfel puteti folosi telefonul, tableta sau computerul doar ca telecomanda pentru radioul pni. Conectati ambele dispozitive la aceeasi retea WiFi si bucurati-va de muzica preferata la calitate ridicata economisind bateria telefonului in acelasi timp. Astfel puteti folosi simultan telefonul si pentru apeluri sau alte activitati, fara a intrerupe muzica redate de Spotify pe radioul digital.
 
 
Streaming muzica - Redare muzica partajata in retea
 
Odata ce ati partajat un dosar ( folder) cu muzica in aceeasi retea de pe un laptop, PC sau server  compatibil UPnP/DLNA puteti reda aceste fisiere media cu radioul dvs. ( conectat la aceeasi retea). Astfel va puteti crea propriul playlist cu muzica preferata odata ce aceasta este partajata de pe serverul UPnP. Acelasi lucru il puteti realiza cu dispozitive compatibile dlna.
 
 
Radio FM si DAB
Telecomanda inclusa
 
Puteti asculta posturile radio FM si DAB fara conexiune la internet. Extindeti antena telescopica pentru a optimiza nivelul de receptie. Utilizati telecomanda din colet pentru a scana frecventele si salvati posturile preferate. Puteti salva maxim 99 de posturi radio. Prin functia "Service Following" puteti asculta acelasi post de radio prin internet (cu conditia ca postul respectiv sa aiba streaming prin internet disponibil).
 
 
Centru de informatii
 
Prin intermediul internetului, radioul PNI RD290 poate descarca si afisa informatii despre starea vremii din locatia aleasa de dumneavoastra. Pe ecran mai puteti vizualiza data si ora (in format analogic sau digital) si informatii financiare actualizate (informatii despre principalele burse internationale).
 
Intrare AUX-in
 
Va puteti bucura de muzica de pe alte dispozitive (MP3 player sau telefon mobil), conectand cablul audio la portul AUX-IN din spatele radioului.
 
 
Dual Alarm
 
Veti incepe sa iubiti trezirea de dimineata cu noul dumneavoastra radio digital cu dual alarm, alarma radio personalizabila si functie de repetare alarma. Sau dupa un scurt moment de odihna in timpul zilei va puteti trezi in mod placut datorira functiei "Nap alarm". Pentru fiecare alarma aveti disponibile urmatoarele setari: ora, sunetul alarmei (un post radio, o melodie sau beep) si volumul.
 

Detalii tehnice

Specificatii produsDesignModern
Lungimi de undaInternet radio
FM
DAB
Putere (W)3
Vezi mai mult