Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless (Negru)
Samsung Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless (Negru) HW-Q930B Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless, negru     Top 4 caracteristici   Prima conexiune Dolby Atmos wireless incorporata, Smart TV la soundbar Wireless Dolby Atmos F 3995979
3640.99 Out of stock

Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless (Negru)

COD: [ HW-Q930B/EN ] ID: 3995979
3.640,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.640,99 Lei
(TVA inclus)
Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless (Negru)

Descrierea produsului Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless (Negru)

Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W, Bluetooth, Wireless Dolby Atmos, Subwoofer Wireless, negru

 

 

Top 4 caracteristici

 

Prima conexiune Dolby Atmos wireless incorporata, Smart TV la soundbar

Wireless Dolby Atmos

Formate audio Dolby Atmos acum sunt incorporate wireless, pentru prima data, cu Samsung Soundbar. Experimenteaza efectul sinergiei create de sunetul 3D suprem, din continutul Dolby Atmos si Samsung Soundbar - totul fara cabluri.

*Transmisia wireless Dolby Atmos prin Wi-Fi, functioneaza cu televizoarele Samsung 2022 (selectate)* Dolby Atmos si DTS:X se aplica tuturor soundbar-urilor din seria Q 2022.* Este necesar continutul sursa Dolby Atmos si DTS:X.

 

Lasa-te captivat de sunet imersiv

Sunet real, pe 9.1.4 canale

Cele 9 canale frontale si surround ale soundbar-ulu, cu un canal subwoofer si patru canale de difuzare verticala, te invaluie in sunet. Cu noile difuzoarele din spate adaugate, sunetul circula si se propaga din tavan, pentru a-ti imbunatati experienta de sunet surround - o potrivire excelenta pentru televizorul tau Samsung.

 

Soundbar din seria Q si televizor, armonia perfecta

Q-Symphony

Acest soundbar se sincronizeaza cu televizorul tau Samsung, creand impreuna un sunet captivant. Combina si imbunatateste sunetul prin difuzoarele frontale, laterale si verticale ale soundbar-ului, precum si prin difuzoarele televizorului, oferindu-ti un nou nivel de captivare acustica, astfel incat sa poti experimenta continut ca niciodata.

*Q-Symphony este compatibil cu anumite televizoare Samsung. *Este posibil ca functiile sa nu fie compatibile cu toate televizoarele Samsung. Verifica specificatiile produsului, in functie de modelul televizorului. *Functia necesita HDMI, conexiune optica sau Wi-Fi la televizor.

 

Sunet optimizat, pentru a se potrivi spatiului tau

Sunet SpaceFit

Sunetul SpaceFit ofera un sunet clar si captivant, prin optimizarea sunetului, pentru a se potrivi cu spatiului tau. Soundbar-ul poate chiar analiza automat incaperea, pe cont propriu, calibrand campul sonor, pentru a se potrivi perfect in camera ta.

 

Calitatea sunetului

Sunet imersiv  

Difuzoare spate cu sunet superior incluse 

Adaugand un element vertical, pentru un sunet tridimensional, difuzoarele incluse Samsung Wireless Rear Speakers, reflecta sunetul de pe tavan, pentru a genera un sunet dinamic, de sus, oferindu-ti experienta unei sali de cinema in propria casa.  

   

Proiectat de experti in inovatia sunetului 

Samsung Audio Lab  

Testat si reglat la California Audio Lab, unde inginerii nostri audio, de clasa mondiala, aplica tehnologii acustice avansate, pentru a-ti oferi un sunet perfect echilibrat, care umple incaperea.  

 

Nivel de utilizare

Asculta muzica pe care o iubesti prin control vocal  

Asistent vocal Bixby  

Controleaza-ti soundbar-ul cu vocea. Sau transmite muzica in flux, direct de pe dispozitivele tale mobile.  

*Google si Chromecast incorporat sunt marci comerciale ale Google LLC. *Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. *Apple, AirPlay, iPhone, iPad si Mac sunt marci comerciale ale Apple Inc., inregistrat in SUA si in alte tari. *Acest Samsung Soundbaraccepta AirPlay 2 si necesita 10S11.4 sau o versiune ulterioara. *Disponibilitatea acestui serviciu poate varia, in functie de regiune/furnizor de servicii/limba.  

 

   

Simplu printr-o singura atingere  

Tap Sound Pentru momentele in care vrei sa te bucuri de muzica ta, la un alt nivel. Cand asculti piesele preferate pe telefon, pur si simplu il atingi de soundbar. Soundbar-ul recunoaste dispozitivul, se conecteaza si reda perfect melodia pe care o asculti, dar cu un sunet incredibil al soundbar-ului.  

*Tap Sound functioneaza prin Bluetooth si este compatibil cu dispozitivele mobile Samsung cu Android 8.1 si versiuni ulterioare.  

 

   

Sunet optimizat pentru fiecare scena  

Adaptive sound Soundbar-ul Samsung analizeaza semnalul sonor, pentru a furniza automat un sunet optimizat, in functie de fiecare scena. Adaptive Sound iti permite sa auzi vocile clar, chiar si la un volum scazut, astfel incat sa fie auzite chiar si conversatiile linistite.  

 

   

Fii parte din joc cu Dynamic Sound  

Game Mode Pro  

Pregateste-te pentru o experienta de joc captivanta, cu subwoofer-uri si difuzoare care ofera un sunet surround incredibil. Soundbar-ul comuta automat in Game Mode atunci cand comuti televizorul in Game Mode, pentru a te ajuta sa te concentrezi asupra jocului, nu asupra configurarii.  

*Comutarea automata la Game Mode Pro functioneaza numai atunci cand consolele de jocuri (variante ulterioare Xbox One, PS4, Nintendo Switch) sunt conectate la un televizor Samsung. 'Consola de jocuri se vinde separat. *Dispozitivele compatibile pot varia.  

 

   

Auzi fiecare cuvant, fara distrageri  

Active Voice Amplifier (AVA) Asculti clar conversatiile de pe ecran, chiar si pe fundal zgomotos. Active Voice Amplifier izoleaza si clarifica dialogul din emisiunile si filmele tale preferate, in timp ce soundbar-ul preia si amplifica vocile, astfel isricat sa te poti relaxa si sa urmaresti povestea.  

   

Calitate a sunetului, completa  

HDMI eARC  

HDMI eARC transmite formate de sunet de calitate surround 3D si fara pierderi, cum arfi Dolby ATMOS, de la consolele de jocuri conectate si playerele UBD, prin televizor catre soundbar-ul tau.  

 

Sinergie cu QLED

One Remote pentru control total

Nu ai nevoie de mai multe telecomenzi. Controlezi functiile cheie ale soundbar-ului, cum ar fi puterea, volumul si chiar efectele sonore, cu telecomanda TV Samsung, direct pe televizor.

*Functia si designul telecomenzii pot varia, in functie de modelul televizorului si de regiune. *Compatibil cu televizoarele Samsung selectate. Te rugam sa verifici specificatiile televizorului Samsung.

   

Te conectezi, asculti, te bucuri

Conexiune TV wireless

Sincronizeaza-ti soundbar-ul cu televizorul, fara cabluri sau conectare. Foloseste optiunea Wi-Fi sau Bluetooth pentru a te conecta in doar cativa pasi, astfel incat timpul petrecut in fata televizorului sa fie si mai placut, cu sunetul cinematografic al soundbar-ului.

*Te rugam sa verifici daca televizorul tau este compatibil Wi-Fi / Bluetooth®.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelHW-Q930B
Canale9.1
Putere totala (W)540
Subwoofer wirelessDa
ConectivitateHDMIDa
Intrare opticaDa
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)1110.7 x 120 x 60.4 mm
Dimensiune Subwoofer (mm)210 x 403 x 403 mm
Greutate satelit (Kg)5.4 Kg
Greutate subwoofer (Kg)9.8 Kg
CuloareNegru
Vezi mai mult