Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe
Tp-link Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe Extinde Acoperirea Wireless până la 3.000 de metri pătrați* Sunteți sătul de zonele fără semnal? Range Extender-ul TP-LINK RE450 se conectează la router dumneavoastră wireless, îmbunătățește și extinde puterea semnalului în zonele g 1359573 5 4
284.99 In stock
Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe Este un range extender perfect pentru cei ce doresc o viteza ridicata pe wireles, chiar urca destul de mult... eu pe telefon am vazut viteza de 200 si de mb... (nu am laptop) Nu va asteptati ca viteza si pretul mai mai mare sa ofere si o acoperire mai mare. Daca doriti sa extindeti semnalul mai mult (de ex. intr-o casa cu etaj) recomand achizitia mai multe echipamente. La mine, configurarea prin butonul WPS mi-a creat cateva probleme si a ajuns sa imi reseteze setarile de pe router la default settings. Am urmarit exact pasii de pe manualul din cutie... In sfarsit, a trebuit sa refac setarile de provider si setarile de SSID wireless pe router. La a doua incercare cu WPS button (numai ca am apasat intai butonul de pe range extender si apoi pe router) a functionat perfect. In concluzie, recomandat pentru cei ce intradevar au nevoie de viteze mari pe wireles. Daca doriti doar semnal cu o acoperire mai mare, luati doua mai ieftine :)
5
Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe Un range extender extraordinar, nu iti trebuie mai mult, am 3 televizoare cu streaming pe el si consola + telefoane. nu am nici-o problema cu el si bate mai bine decat wifi-ul router-ului, asta iti spune ceva, 3 ani garantie + aplicatie - multumesc!
5
Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe Functioneaza de un an fara intreruperi, semnal maxim intr-un apartament de 70m2, viteza buna si pe 5g, am 2 TV-uri smart conectate la el si amandoua ruleaza filme 4k de pe Netflix sau Plex in acelasi timp fara probleme.
5
Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe Il folosesc pentru televizor si cateva telefoane prin casa, semnalul este foarte bun, usor de configurat cu aplicatia lor, si vine cu 3 ani garantie
5

Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe

COD: [ RE450 ] ID: 1359573
284,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
284,99 Lei
(TVA inclus)
Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe

Descrierea produsului Range Extender Wireless TP-LINK RE450, Gigabit, Dual band, 1300 Mbps, 3 Antene externe

Extinde Acoperirea Wireless până la 3.000 de metri pătrați*

Sunteți sătul de zonele fără semnal? Range Extender-ul TP-LINK RE450 se conectează la router dumneavoastră wireless, îmbunătățește și extinde puterea semnalului în zonele greu accesibile. De asemeanea, dispozitivul reduce interferențele de semnal pentru a vă oferi o acoperire Wi-Fi în întreaga casă sau birou.

Capacitatea de extindere a acoperiri Wi-Fi se bazează pe rezultatele testelor de performanță. Raza de acoperire poate varia în funcție de mediu, materialele de construcție și interferențele din mediul wireless.

Viteză Foarte Mare cu Următoarea Generație Wi-Fi AC

RE450 de la TP-LINK dispune de standardul Wi-Fi, 802.11ac, este de trei ori mai rapid decât standardul 802.11. RE450 furnizează viteze mari în cele două benzi de frecvență de până la 1750Mbps, asigurând conexiuni de încredere pentru activitățile consumatoare de bandă precum streaming video HD/4K, jocuri în rețea fără lag și descărcarea de fișiere mari.

Viteză Gigabit cu Ajutorul Cablului

Cu ajutorul portului Gigabit Ethernet puteți transforma dispozitivul cu fir, în unul wireless, permițându-vă conectarea la rețeaua Wi-Fi a unui dispozitiv Blu-ray, o consolă de jocuri, DVR, sau un smart TV.

Instalare Simplă prin Butonul RE

1. Odată ce extender-ul este conectat, apăsați butonul RE, apoi butonul WPS de pe router (dacă este disponibil), iar cele două dispozitive vor crea o rețea împreună.
2. După conectarea cu routerul, puteți plasa range extender-ul RE450 într-un loc ideal, fără configurări suplimentare.

Amplasament Rapid și Indicator de Semnal Inteligent

Culorile indicatorului de semnal indică puterea semnalului primit de la router-ul wireless și vă ajută în a găsi locul ideal pentru a plasa range extender-ul.

Antene Externe de Mare Performanță

Cele trei antene externe dual band (3 x 2dBi pentu 2.4GHz și 3 x 3dBi pentru 5GHz) măresc acoperirea wireless și fiabilitatea, ajutând dispozitivele dumneavoastră să rămână conectate oriunde există semnal Wi-Fi.

Mod pentru Viteză Superioară

Modul pentru Viteză Superioară maximizează performanța globală prin combinarea celor două benzi de frecvență de 5GHz și 2.4GHz pentru a crea o conexiune foarte rapidă cu o bandă care trimite date și cealaltă care primește.

Detalii tehnice

Specificatii tehnicePorturi LAN1 x 10/100/1000 Mbps
WirelessDa (IEEE802.11ac, IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b)
Securitate64/128 bit WEP WPA-PSK/WPA2-PSK
Viteza de transfer1300 Mbps
Frecventa2.4 - 5 GHz
Antena3 x Antene Externe
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)202 x 125 x 86
Adauga review

Review-uri

Ionut 18.05.2020 10:55
★★★★★
Il folosesc pentru televizor si cateva telefoane prin casa, semnalul este foarte bun, usor de configurat cu aplicatia lor, si vine cu 3 ani garantie

Pro

garantie 3 ani

Contra

nimic
1 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Marcel 07.05.2020 16:04
★★★★★
Functioneaza de un an fara intreruperi, semnal maxim intr-un apartament de 70m2, viteza buna si pe 5g, am 2 TV-uri smart conectate la el si amandoua ruleaza filme 4k de pe Netflix sau Plex in acelasi timp fara probleme.
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Valentin 27.03.2020 13:35
★★★★★
Un range extender extraordinar, nu iti trebuie mai mult, am 3 televizoare cu streaming pe el si consola + telefoane. nu am nici-o problema cu el si bate mai bine decat wifi-ul router-ului, asta iti spune ceva, 3 ani garantie + aplicatie - multumesc!
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Stefan Dicu 22.11.2018 11:08
★★★★☆
Este un range extender perfect pentru cei ce doresc o viteza ridicata pe wireles, chiar urca destul de mult... eu pe telefon am vazut viteza de 200 si de mb... (nu am laptop) Nu va asteptati ca viteza si pretul mai mai mare sa ofere si o acoperire mai mare. Daca doriti sa extindeti semnalul mai mult (de ex. intr-o casa cu etaj) recomand achizitia mai multe echipamente. La mine, configurarea prin butonul WPS mi-a creat cateva probleme si a ajuns sa imi reseteze setarile de pe router la default settings. Am urmarit exact pasii de pe manualul din cutie... In sfarsit, a trebuit sa refac setarile de provider si setarile de SSID wireless pe router. La a doua incercare cu WPS button (numai ca am apasat intai butonul de pe range extender si apoi pe router) a functionat perfect. In concluzie, recomandat pentru cei ce intradevar au nevoie de viteze mari pe wireles. Daca doriti doar semnal cu o acoperire mai mare, luati doua mai ieftine :)

Pro

User de setat. Atractiv. Multe optiuni simple de legat cu routerul existent.

Contra

Semnalul in casa nu este atat de puternic pe cat ma asteptam.
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult