Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze
Panasonic Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze,  Imbogatire + par cu aspect sanatos Imbogateste in profunzime pentru a ajuta la reducerea d 4026531
578.99 In stock

Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze

COD: [ EH-NA9J-K825 ] ID: 4026531
578,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
578,99 Lei
(TVA inclus)
Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze

Descrierea produsului Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze

Uscator de par Panasonic EH-NA9J-K825, 1800W, tehnologie nanoe™ pentru protectia parului si a scalpului, 2 trepte de temperatura, 4 moduri de uscare, 3 viteze,

 

 

Imbogatire + par cu aspect sanatos Imbogateste in profunzime pentru a ajuta la reducerea deteriorarii

Vrei sa-ti iei ramas bun de la parul deteriorat si sa-l intaresti de la radacina pana la varf? Cu tehnologiile Panasonic nanoe™ si Double Mineral, uscatorul de par EH-NA9J iti imbogateste profund parul. De asemenea, s-a dovedit ca reduce incretirea si elimina semnele de deteriorare a parului tern si varfurile despicate. Si acum, cu un difuzor, va permite sa va bucurati de optiuni mai largi de stilizare.

 

 

 

Acum chiar mai bun cu un difuzor

In timp ce poti sa te bucuri de toate beneficiile oferite de modelul nostru premium, experimenteaza ce altceva mai poate face pentru tine acum cu un difuzor. Este ideal pentru a adauga volum de la radacini, iar varfurile lungi cu varfuri rotunjite fac coafarea mai usoara, in timp ce este delicat cu scalpul.

 

 

Reduce deteriorarea parului in timp

Uscatorul de par avansat de la Panasonic este conceput pentru a utiliza combinatia dintre tehnologia nanoe™ si tehnologia Double Mineral pentru a reduce deteriorarea parului in timp. Folositi-l pentru a pastra umiditatea, pentru a reduce incretirea, pentru a adauga stralucire si pentru a preveni aparitia unor noi varfuri despicate*. Rezultatul final: par cu aspect sanatos si care atrage atentia tot timpul. *Test de laborator, Germania 2018

 

 

Reducere de doua ori a numarului de varfuri despicate*

Pentru a combate deteriorarea parului, nanoparticulele de apa generate de nanoe™ penetreaza parul, iar ionii minerali generati de doi electrozi cresc fermitatea cuticulei, tratand varfurile firelor de par, astfel incat sa fie mai putin predispuse la despicare. Rezultatul este o reducere de doua ori a numarului de varfuri despicate in timp, pentru par cu aspect sanatos. *Test de laborator pentru numarul de varfuri nedespicate dupa 10 cicluri. Germania, 2018.

 

 

Tehnologie nanoe™ si ioni minerali generati de doi electrozi

Uscatorul nostru de par cu tehnologie nanoe™ retine de aprox. 1.000 de ori mai multa umezeala decat ionii standard*, ceea ce penetreaza parul in profunzime pentru a imbunatati stralucirea, iar ionii minerali generati de doi electrozi elibereaza ioni de pentru a proteja impotriva daunelor vizibile. *Comparativ cu ionii negativi dupa masurarea diametrului.

 

 

Mod de control inteligent al temperaturii

In zilele mai calde, uscatorul de par EH-NA9J va va ajuta sa va mentineti parul la o temperatura optima. Senzorii incorporati fac ce e mai greu si se ajusteaza automat pentru a crea cele mai bune conditii de uscare pentru tine si parul tau, ceea ce inseamna ca il poti folosi confortabil indiferent de vreme.

 

 

Mod alternativ cu aer cald si rece

Pentru a va asigura o stralucire incantatoare, uscatorul de par EH-NA9J detine un mod pentru alternarea aerului cald cu cel rece. Aceasta functie nu numai ca pastreaza umiditatea parului si il imbogateste, dar este ideala pentru a-ti crea coafura dorita prin controlul firelor rebele, facand parul mai usor de gestionat.

 

 

Mod pentru scalp, pentru radacini sanatoase

Pentru a adauga hidratare si a asigura radacini puternice, poti folosi modul reconfortant pentru scalp, care functioneaza la o temperatura blanda, dar eficienta de 50 °C.

 

 

Hidrateaza fata cu modul pentru piele

Cu un mod Skin care ajuta particulele de abur de dimensiuni nanometrice sa va hidrateze fata, uscatorul de par EH-NA9J ofera mult mai mult decat uscatorul dumneavoastra standard. Folositi-l timp de un minut dupa ce parul este uscat.

 

 

Duza de uscare rapida, incorporata, pentru finisaj rapid

Te grabesti? O combinatie de fluxuri de aer moderate si puternice din acest dispozitiv inteligent asigura uscarea rapida a parului, fara a-l deteriora. Caldura este distribuita uniform pe bucle pentru rezultate superbe, indiferent cat de aglomerat iti este programul.

 

 

Accesoriu cu duza pentru orice stil

Accesoriul nostru cu duza pentru coafare iti da increderea de a-ti aranja in stil liber parul. Acesta concentreaza fluxul de aer pentru ca tu sa obtii aspectul dorit, asigurand in acelasi timp hidratare si stralucire.

 

 

Accesoriul difuzor pentru bucle bine definite

Definiti-va buclele si onduleurile cu debitul de aer generos si neintrerupt de la difuzorul atasat.

 

Mod de control inteligent al temperaturii

Sesizeaza temperatura inconjuratoare pentru a ajusta caldura debitului de aer.

 

Mod alternativ cu aer cald si rece

Comuta automat debitul de aer intre aer cald si aer rece, ideal pentru coafarea finala.

 

Duza de uscare rapida, incorporata

Accelereaza timpul de uscare combinand debitele de aer delicate si puternice.

 

 

3 setari de viteza

Uscatorul de par EH-NA9J vine cu trei trepte de viteza pentru a va facilita obtinerea stilului si finisajului voastre ideale, fie ca este vorba de onduleuri lungi si stralucitoare, fie de o uscare directa ca la salon.

 

 

Compact si portabil

Confortabil de tinut in mana, uscatorul de par ergonomic EH-NA9J are un maner pliabil, care il face usor de depozitat acasa si ideal pentru calatorii, fiind in acelasi timp un cadou grozav.

 

 

 

 

Detalii tehnice

GeneralTipClasic
Putere (W)1800
Trepte de viteza3
Concentrator de aerDa
Nivele de temperatura2
Caracteristici tehniceAlimentare240 V
CuloareNegru
Vezi mai mult