Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini
Gopro Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini   Obtineti performante video incredibile HERO11 Black intr-un design mai mic, mai usor si mai simplu. Dimensiunea mai mica a lui HERO11 Black Mini il face mai confortabil de purtat atunci cand inregistrati im 4070336
1449.99 In stock

Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini

COD: [ CHDHF-111 ] ID: 4070336
1.609,99 Lei PRP
1.449,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 160,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
1.609,99 Lei PRP
1.449,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 160,00 Lei
Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini

Descrierea produsului Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini

Camera video sport GoPro HERO 11 Black Mini

 

 

 

Obtineti performante video incredibile HERO11 Black intr-un design mai mic, mai usor si mai simplu. Dimensiunea mai mica a lui HERO11 Black Mini il face mai confortabil de purtat atunci cand inregistrati imagini POV, iar degetele de montare duble va imbunatatesc optiunile de montare pe corp si casti. O carcasa exterioara dura duce durabilitatea legendara GoPro la un nivel cu totul nou. Dispune de acelasi senzor de imagine mai mare care va permite sa partajati cu usurinta fotografii verticale pe retelele de socializare si veti primi videoclipuri cu evidentiere incredibile trimise automat pe telefon.

 

 

Videoclip de inalta performanta intr-un design compact.

 

  

Mic, usor + simplu

Veti obtine imagini ireale POV de la o camera care este mai confortabil de purtat si mai usor de atasat la echipament.

  

Degete cu montare duala

Degetele cu montare duala in partea inferioara si in spatele camerei va ofera mai multe optiuni pentru configurarea perfecta cu profil redus.

  

Simplitate cu 1 buton

HERO11 Black Mini are aceleasi performante video incredibile ca si camera noastra emblematica, dar este si mai usor de utilizat. Doar indreptati si fotografiati si veti inregistra videoclipuri uimitoare de 5,3K — cea mai inalta rezolutie a noastra. Puteti ramane prezent pe moment in timp ce capturati si puteti regla oricand setarile video mai tarziu in aplicatia Quik.

 

  

Capturi in locuri in care doar o camera GoPro poate ajunge

 

  

Mai dur ca niciodata

HERO11 Black Mini este in intregime invelit intr-o carcasa exterioara dura, ceea ce face ca aceasta sa fie una dintre cele mai durabile GoPro din istorie.

  

Bateria cu durata mai lunga este incorporata

Este incorporata tehnologia bateriei Enduro, care imbunatateste dramatic performanta pe vreme rece, sporind in acelasi timp durata de functionare la temperaturi moderate.

  

Stabilizare video castigatoare a unui premiu Emmy®

HyperSmooth 5.0 ridica stacheta pentru stabilizarea video in camera, oferindu-va inregistrari incredibil de fluide, indiferent cat de dur devine.

 

  

AutoBoost

Cu HyperSmooth 5.0, HERO11 Black Mini determina automat nivelul de stabilizare video de care aveti nevoie, pe baza vitezei si miscarii dvs. pentru cele mai fine si mai largi fotografii posibile.

 
  

Blocare Horizon incorporata

Orizontul tau va ramane la nivel chiar daca camera se inclina in timpul inregistrarii. Si acum ca Horizon Lock este o parte incorporata a HyperSmooth 5.0, este mai usor ca oricand sa pastrati orizontul constant si constant atunci cand camera dvs. se roteste la 360 grade.

 
  

Cinematic 5.3K.

24,7 megapixeli. 1 miliard de culori.

HERO11 Black Mini face capturarea unei imagini de o calitate incredibila super simpla. Obtineti un aspect profesional pentru tot ceea ce fotografiati cu videoclipuri de 5,3K la 60FPS. Si va puteti partaja cu usurinta videoclipurile de inalta rezolutie pe retelele sociale.

 

  

O singura sansa. Distribuie oriunde.

Un nou senzor de imagine mai mare capteaza un raport de aspect 8:7 ultra-versatil, ceea ce inseamna ca obtineti mai multa scena la fiecare fotografie. Apoi, puteti decupa si partaja cu usurinta la majoritatea canalelor de social media.

 

  

Pana la 8x Slo-Mo

Surprindeti detalii pe care nu le-ati vedea niciodata la viteze normale - incetiniti lucrurile pana la 8X lent, pastrand in acelasi timp rezolutia video ridicol de mare de 2,7K. Sau cresteti rezolutia la 4K la 4X lent.

 
  

Fotografii de pana la 24,7 megapixeli din videoclip

Nu va faceti niciodata griji cu privire la sincronizarea fotografiei perfecte. Este foarte usor sa faci fotografii de inalta rezolutie, gata de partajat si care merita cadru direct din videoclip.

 

  

Preia controlul deplin in aplicatia Quik.

Configurati-va fotografiile cu usurinta - vedeti o previzualizare live si ajustati fiecare setare video chiar in aplicatia Quik. Dupa ce ati fotografiat, editarea este usoara. Puteti vizualiza toate media intr-un singur loc, puteti schimba lentilele digitale, puteti adauga filtre si multe altele. Si filmarile dvs. se vor incarca automat in cloud in timp ce camera se incarca.

  

 

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleTip cameraCamera sport
InregistrareFilmare5.3K
Rezolutii filmare5.3K: 8:7 (5312X4648) 5.3K: 4:3 (5312X3984) 5.3K: 16:9 (5312X2988)
Imagine24.7 MP
ObiectivDimensiune Senzor1/1.9"
Tip senzorCMOS
DisplayDiagonala (inch)0.55"
ConectivitateUSBUSB-C
Functii SpecialeFilmare 3DNu
AlimentareTip Acumulator1500mAh
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Vezi mai mult