Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Aparat aer conditionat Yamato Optimum NEW 2022 YW12T1, 12000 BTU, Clasa A++/A+, WiFi Incorporat, Kit instalare inclus 4 metri (Alb)
Yamato Aparat aer conditionat Yamato Optimum NEW 2022 YW12T1, 12000 BTU, Clasa A++/A+, WiFi Incorporat, Kit instalare inclus 4 metri (Alb) APARATELE DE AER CONDITIONAT din gama Optimum de la Yamato sunt proiectate sa furnizeze climatul optim pentru tine, gratie unor tehnologii avansate precum Fluxul de aer inteligent, Super Turbo Start si Zero Wind. YAMATO dovedeste responsabilitate f 3984481 5 1
1999.90 Out of stock
Aparat aer conditionat Yamato Optimum NEW 2022 YW12T1, 12000 BTU, Clasa A++/A+, WiFi Incorporat, Kit instalare inclus 4 metri (Alb) Are tot ce-i trebuie (fara consola) la un pret competitiv.
5

Aparat aer conditionat Yamato Optimum NEW 2022 YW12T1, 12000 BTU, Clasa A++/A+, WiFi Incorporat, Kit instalare inclus 4 metri (Alb)

COD: [ YW12T1 cu KIT INSTALARE inclus ] ID: 3984481

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Aparat aer conditionat Yamato Optimum NEW 2022 YW12T1, 12000 BTU, Clasa A++/A+, WiFi Incorporat, Kit instalare inclus 4 metri (Alb)

Descrierea produsului Aparat aer conditionat Yamato Optimum NEW 2022 YW12T1, 12000 BTU, Clasa A++/A+, WiFi Incorporat, Kit instalare inclus 4 metri (Alb)

  • APARATELE DE AER CONDITIONAT din gama Optimum de la Yamato sunt proiectate sa furnizeze climatul optim pentru tine, gratie unor tehnologii avansate precum Fluxul de aer inteligent, Super Turbo Start si Zero Wind.
  • YAMATO dovedeste responsabilitate fata de poluarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32, in timp ce asigura un consum de energie diminuat prin utilizarea tehnologiei Inverter. 
  • Aparatul poate functiona intr-o gama extinsa de tensiune de la 165 pana la 564 V, in conditii de tensiune instabila sau excesiv de scazuta.
TEHNOLOGII CARE FAC DIFERENTA
Yamato Optimum - aparat de aer conditionat - ambient interior
 
 
 
Functia "I Feel"
 
Daca doresti un climat personalizat intr-o anumita parte a camerei, plaseaza telecomanda in perimetrul respectiv, apoi activeaza senzorul "I feel". Gratie acestei functii, aparatul va receptiona comanda si iti va crea rapid climatul dorit in zona respectiva.
 
Super Turbo Start 
 
Datorita compresorului puternic, tehnologia Super Turbo Start va permite atingerea temperaturii setate in numai 30 de secunde in modul racire, respectiv in 60 de secunde in modul incalzire.
 
Modul economicModul economic 
 
Beneficiezi de un consum redus de curent, deoarece setarile termostatului se modifica automat in functie de temperatura ambientala, fiind astfel evitate racirea sau incalzirea inutila.
 
AER BLAND CU TEHNOLOGIA "ZERO WIND"
 
`
 
Yamato Optimum YW-T1 este dotat cu deflectoare verticale, avand un design patentat, de forma unei frunze cu orificii de diverse diametre. Atunci cand deflectoarele, actionate prin telecomanda, sunt inchise, fluxul de aer eliberat in camera prin aceste orificii este unul delicat, bland, extrem de confortabil.
 
UNITATEA EXTERNA
 
 
 
Consum energetic redus
 
Datorita tehnologiei Inverter, viteza compresorului variaza, asigurand atat mentinerea temperaturii setate cat si economisirea de energie cu pana la 60% fata de solutiile tehnologice anterioare.
 
Ventilator cu 6 trepte de viteza
 
In functie de temperatura ambientala, aparatul regleaza automat atat viteza ventilatorului unitatii externe, cat si pe cea a tubulaturii schimbatorului de caldura, pentru a optimiza performantele si a reduce consumul de energie.
 
Alimentare prin unitatea externa
 
Pentru cresterea sigurantei in utilizare, precum si din considerente estetice, alimentarea sistemului se face prin unitatea exterioara.
 
Carcasa rezistenta la coroziune 
 
Carcasa metalica a unitatii externe isi pastreaza aspectul intact o lunga perioada de timp, deoaerce are aplicate straturi de protectie anti-coroziva.  
 
FUNCTII ADAPTATE STILULUI TAU
 
 
Dezumidificare 
 
Combaterea umiditatii in spatiile interioare este o necesitate, atat pentru a inlatura disconfortul aferent, cat si pentru a preveni riscurile aparitiei afectiunilor respiratorii.
 
Functia "Mute"
 
Cand doresti o atmosfera linistita in camera, actioneaza functia "Mute" care are marele avantaj de a nu afecta performantele de racire sau de incalzire ale aparatului.
 
Dezghetare inteligenta 
 
Noua tehnologie face posibila dezghetarea unitatii externe doar la nevoie, nu la intervale regulate de timp, de aici rezultand importante economii de energie.
 
Modul auto 
 
La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de confort, potrivit modului selectat.
 
MEREU CONECTAT LA APARATUL TAU
 
 
WIFI Intelligent Control
 
Daca doresti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare sau sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla, poti conecta simplu si rapid unitatea la WiFi, descarcand aplicatia de pe internet.
 
Pentru a configura aplicatia sunt necesare un smartphone sau o tableta si un router wireless pentru conectare la internet.
 
Cerinte minimale: sistem iOS (minim versiunea 9.0) sau Android (versiunea 5.0).
 
CARACTERISTICI SUPLIMENTARE
 
Flux de aer inteligent 3D - fluxul de aer poate fi directionat din telecomanda de sus in jos in modul racire, respectiv de jos in sus in modul incalzire, creandu-se astfel curenti confortabili datorita efectului Coanda imprimat de flapsul unitatii
 
Autocuratare in 4 pasi - Clean & Mildew - prin apasarea butonului Clean, poate fi activat ciclul de autocuratare in 4 pasi: inghetare rapida, dezghetare, uscare si sterilizare la temperatura ridicata a evaporatorului. De asemenea, poate fi prevenita aparitia mucagaiului prin functia Anti-Mildew, care permite uscarea pieselor interne ale unitatii interne, prin continuarea functionarii ventilatorului timp de 15 minute dupa oprirea aparatului.
 
LED Display - poti vizualiza in permanenta temperatura setata pe displayul aparatului de aer conditionat, care poate fi actionat din telecomanda
 
Temperaturi minime de operare - aparatul functioneaza optim in modul racire la temperaturi exterioare de pana la -15°C, respectiv in modul incalzire la temperaturi exterioare de pana la -20°C
 
Autodiagnoza - in cazul aparitiei unui defect, pe display-ul LED al unitatii interne este afisat codul de eroare pentru facilitarea operatiunilor de mentenanta/service
 
Autocuratare - dupa utilizarea aparatului de aer conditionat in regim de racire, ventilatorul va continua sa se invarta pentru a usca schimbatorul de caldura, prevenind astfel aparitia mucegaiului
 
Kit de instalare inclus - pentru toate capacitatile din gama, aparatele sunt insotite de kitul de instalare constand din 4 metri de teava, 4,3 metri de cablu, tub pentru drenajul condensului, banda de matisat si protectie a traseului la trecerea prin perete

Detalii tehnice

Caracteristici generaleClasa de energie racireA++
Serviciu de instalare recomandat pentru (BTU)7000 BTU
16000 BTU
Capacitate de racire (BTU)11600
Capacitate de incalzire (BTU)11760
InverterDa
Clasa de energie incalzireA+
Temperatura minima (- C)- 15
Temperatura maxima (+ C)+53
FunctiiIncalzireDa
DezumidificareDa
RacireDa
VentilareDa
Functii specialeWi-fi
Specificatii tehniceGreutate unitate exterioara (kg)23
Greutate unitate interioara (kg)8.5
Dimensiuni unitate exterioara (mm)777 x 290 x 498
Dimensiuni unitate interioara (mm)790 x 192 x 275
Zgomot unitate exterioara (dB)50
Zgomot unitate interioara (dB)22
Agent de racireR32
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Liviu Stefu 24.01.2023 12:58
★★★★★
Are tot ce-i trebuie (fara consola) la un pret competitiv.

Pro

Plastic si imbinari de calitate, WiFi si pret foarte bun pentru ce primesti.

Contra

Consola trebuie achizitonata separat
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult