Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb)
Samsung Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb) Proiectat pentru a raci mai repede, mai mult si mai departe Racire Rapida Raceste camerele rapid, dintr-un colt in altul, astfel incat sa te simti intotdeauna confortabil. Tehnologia Digital Inverter Boost raceste aerul cu 43% mai rapid. Designul sa 3790707 5 2
2222.99 Out of stock
Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb) Un produs de calitate, silențios.
5
Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb) Am achizitionat acest produs prin evoMAG deoarece era mai ieftin dacat la orice alt comerciant prin programul Rabla. Am dorit un produs care are un pret rezonabil si un rating bun.

Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb)

COD: [ AR12TXHZAWKNEU/XEU ] ID: 3790707
  • Servicii evoMAG
2.222,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.222,99 Lei
(TVA inclus)
Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb)

Descrierea produsului Aparat de aer conditionat Samsung Luzon AR12TXHZAWKNEU, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Fast cooling, Mod Eco (Alb)

Proiectat pentru a raci mai repede, mai mult si mai departe
Racire Rapida
Raceste camerele rapid, dintr-un colt in altul, astfel incat sa te simti intotdeauna confortabil. Tehnologia Digital Inverter Boost raceste aerul cu 43% mai rapid. Designul sau avansat include, de asemenea, un ventilator cu 15% mai mare, o intrare cu 18% mai lata si o lamela mai lata cu 31%. Prin urmare, aerul rece este dispersat mai departe si mai cuprinzator, atingand pana la 15 metri.
 
 
 
 
Se curata usor - automat
Auto Clean
Cand aparatul de aer conditionat este oprit, functia Auto Clean porneste automat un ventilator pentru a indeparta praful si umiditatea din aparat. Asadar, acesta ramane curat si uscat, impiedicand inmultirea bacteriilor si a mucegaiului.
 
 
Filtru anti-bacterian usor de curatat
Easy Filter Plus
Mentine eficienta functionarii aparatului de aer conditionat cu mai putin efort. Easy Filter Plus este amplasat in exterior, deasupra, astfel incat poate fi scos si curatat. Plasa sa densa mentine aparatul curat, iar stratul anti-bacterian te ajuta sa te protejezi impotriva contaminantilor periculosi din aer.
 
 
 
Previne coroziunea pentru o racoare de durata
DuraFin™ Plus
Bucura-te de o racoare confortabila pentru mai mult timp. Ocean Fin este fabricat dintr-un material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul impotriva ruginii, ceea ce ajuta la mentinerea performantelor optime ale aparatului.
 
Agent frigorific ecologic
Agent frigorific R32
Protejeaza planeta prin reducerea impactului asupra schimbarilor climatice. Aparatul de aer conditionat foloseste agentul frigorific R32 de noua generatie, care ajuta la conservarea stratului de ozon si are un impact redus asupra incalzirii globale in comparatie cu agentii frigorifici R22 sau R410A obisnuiti. Asadar, este mult mai prietenos cu mediul.
 
Economiseste energie si bani si raceste eficient
Mod ECO
Economisesti energie, dar te bucuri si de racoarea. Modul ECO utilizeaza o capacitate mai mica a compresorului in comparatie cu modul Normal, ceea ce reduce consumul de energie. Te ajuta sa te racoresti mai eficient atunci cand nu este prea cald afara sau pur si simplu sa economisesti energie si bani in orice moment, astfel incat sa nu-ti faci griji pentru facturile la energia electrica.
 
Dormi mult mai bine pe parcursul noptii
Wind-Free™ Good Sleep
Modul Wind-Free™ Good Sleep creeaza climatul ideal pentru somn - fara un flux de aer rece neplacut. Controlului temperaturii cu sistemul de racire Wind-Free™ te ajuta sa adormi repede, profund si sa te trezesti odihnit(a).
 
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsStandard
Clasa de energie racireA++
Serviciu de instalare recomandat pentru (BTU)7000 BTU
16000 BTU
Capacitate de racire (BTU)12000
Capacitate de incalzire (BTU)12000
InverterDa
Clasa de energie incalzireA+
Tip filtruEasy Filter Plus
AfisajDigital
Temperatura minima (- C)- 15
Temperatura maxima (+ C)+ 46
FunctiiIncalzireDa
DezumidificareDa
RacireDa
VentilareDa
Functii specialeFunctii climatizare Racire Incalzire Dezumidificare Ventilatie Caracteristici speciale Timer Auto Restart Dezumidificare Ventilator Mod Auto Mod ECO Mod Good Sleep Fast Cooling Mod Quiet Control flux de aer sus/jos auto Control flux de aer stanga/dreapta manual Display temperatura interioara
Specificatii tehniceGreutate unitate exterioara (kg)22.5
Greutate unitate interioara (kg)9.1
Dimensiuni unitate exterioara (mm)660 x 475 x 242
Dimensiuni unitate interioara (mm)820 x 299 x 215
Zgomot unitate exterioara (dB)47
Zgomot unitate interioara (dB)38
Tensiune alimentare220-240V
Agent de racireR32
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Grigorescu Ovidiu-Mihai 28.01.2023 13:23
★★★★☆
Am achizitionat acest produs prin evoMAG deoarece era mai ieftin dacat la orice alt comerciant prin programul Rabla. Am dorit un produs care are un pret rezonabil si un rating bun.

Pro

Deocamdata, pe timp de iarna, Isi face bine treaba. Adica produce caldura. Voi vedea cum se comporta la vara.

Contra

-
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
COZMA COSMIN 05.06.2022 14:01
★★★★★
Un produs de calitate, silențios.
3 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult